Novice

Prikazano: 421 - 450 od 573 zapisov

Planinski vestnik, februar 2013

Prvi del februarske številke Planinskega vestnika je posvečen jubileju planinske organizacije, ki ta mesec praznuje 120 let organiziranega delovanja. V uvodniku sedanji predsednik Bojan Rotovnik razmišlja o planinstvu kot načinu življenja. Predsednik pravi takole: ...

Še jutri sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, vabljeni!

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poteka od četrtka, 24. 1., do jutri, 27. 1., do 17. ure, sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas 2013, na katerem se predstavlja tudi Planinska zveza Slovenije. Vabljeni, da nas obiščete in se pri nakupu izdelkov poslužite številnih ugodnosti in popustov!

Knjiga Želja pomagati tudi v Planinski založbi PZS

Društvo GRS Kamnik je ob 90-letnici organiziranega reševanja na Kamniškem izdalo novo knjigo z bogato zgodovino DGRS Kamnik. Knjigo z naslovom Želja pomagati, devetdeset let organiziranega reševanja na Kamniškem, lahko sedaj kupite tudi v Planinski založbi PZS.

Vodniški učbenik, druga, dopolnjena izdaja

Planinska založba PZS vas obvešča, da je izšla druga, dopolnjena izdaja Vodniškega učbenika, ki vam bo kot taka še bolj pripomogla k boljšemu poznavanju našega gorskega sveta in nam ljube dejavnosti - gorništva.

Izdelek tedna - 55 krat Karavanke

V tednu od 3. do 10. januarja 2013 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: izbirni vodnik 55 krat Karavanke. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom.

Novo: Škatla za zemljevide in vodnike

Med osnovnimi pripomočki, ki jih potrebujemo pri načrtovanju in izvedbi ture, je prav gotovo planinski zemljevid. Planinska založba PZS jih izdaja v merilu 1 : 25.000 in 1 : 50.000, prodaja pa tudi planinske zemljevide Hrvaške, Avstrije, Italije ... in sedaj lahko vse zemljevide hranite v lični škatli.

Izdelek meseca – Iveri z Grintovcev (50-odstotni popust)

Od 17. decembra 2012 do 14. januarja 2013 smo za vas pripravili naslednji Izdelek meseca – Iveri z Grintovcev. V tem času, ko vas po ob večerih popeljala med minule dni, vam je na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 9,18 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu

Darilni boni Planinske trgovine PZS

Planinska trgovina PZS prodaja planinske zemljevide, planinske, plezalne, planinsko-izletniške vodnike, dnevnike, leposlovje, strokovno literaturo, koledarje, tekstilne in druge izdelke. Vse to je nadvse primerno darilo ob različnih priložnostih, ko želimo obdariti naše najdražje.

Nagradna igra s knjižnimi nagradami

V zadnjem obdobju je Planinska založba PZS sodelovala na dveh velikih, odmevnih prireditvah. Na obeh se je predstavila s svojimi izdelki, hkrati pa je izvedla tudi nagradni igri.