E-knjige

Portal BIBLOS najdete na spletni strani www.biblos.si, kjer so na ogled vse eKnjige, ki so na voljo, tudi tri izdane s strani Planinske založbe PZS. Branje eKnjig je enostavno in ugodno. Lahko si jih izposodite ali pa kupite na večini sodobnih naprav: računalnikih, tablicah, telefonih in bralnikih.


E-knjige lahko kupite ali si jih izposodite (
brezplačna izposoja vseh knjig za vse člane splošnih knjižnic) na portalu BIBLOS.


Zaenkrat smo pripravili 8 planinskih knjižnih del (cene veljajo za nakup):
  • Ljudje v gorah: je zbirka izpod peresa Dušana Škodiča, ki prinaša petnajst zgodovinskih zgodb, vpetih v gorsko okolje. V ospredju vseh je preprost posameznik, ki je le igračka narave v usodnih trenutkih, v katerih se znajde. V Biblosu že za 4,99 €.
  • Velikani Himalaje: že štirinajsta knjiga Vikija Grošlja, v kateri predstavlja vseh štirinajst osemtisočakov in oriše zgodovino vzponov nanje. Poseben poudarek je namenjen delovanju slovenskih alpinistov, ki so se z izjemnimi dosežki v Himalaji povzpeli na sam svetovni vrh. V Biblosu že za 6,99 €.
  • Čez rob Vladimirja Habjana je zbirka petnajstih kratkih zgodb, v katerih je glavna tematika gorsko reševanje, pa tudi alpinizem in splošne planinske teme. V Biblosuže za 4,99 €.