Novice

Prikazano: 601 - 630 od 739 zapisov

Vodniški učbenik, druga, dopolnjena izdaja

Planinska založba PZS vas obvešča, da je izšla druga, dopolnjena izdaja Vodniškega učbenika, ki vam bo kot taka še bolj pripomogla k boljšemu poznavanju našega gorskega sveta in nam ljube dejavnosti - gorništva.

Izdelek tedna - 55 krat Karavanke

V tednu od 3. do 10. januarja 2013 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: izbirni vodnik 55 krat Karavanke. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom.

Novo: Škatla za zemljevide in vodnike

Med osnovnimi pripomočki, ki jih potrebujemo pri načrtovanju in izvedbi ture, je prav gotovo planinski zemljevid. Planinska založba PZS jih izdaja v merilu 1 : 25.000 in 1 : 50.000, prodaja pa tudi planinske zemljevide Hrvaške, Avstrije, Italije ... in sedaj lahko vse zemljevide hranite v lični škatli.

Izdelek meseca – Iveri z Grintovcev (50-odstotni popust)

Od 17. decembra 2012 do 14. januarja 2013 smo za vas pripravili naslednji Izdelek meseca – Iveri z Grintovcev. V tem času, ko vas po ob večerih popeljala med minule dni, vam je na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 9,18 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu

Darilni boni Planinske trgovine PZS

Planinska trgovina PZS prodaja planinske zemljevide, planinske, plezalne, planinsko-izletniške vodnike, dnevnike, leposlovje, strokovno literaturo, koledarje, tekstilne in druge izdelke. Vse to je nadvse primerno darilo ob različnih priložnostih, ko želimo obdariti naše najdražje.

Nagradna igra s knjižnimi nagradami

V zadnjem obdobju je Planinska založba PZS sodelovala na dveh velikih, odmevnih prireditvah. Na obeh se je predstavila s svojimi izdelki, hkrati pa je izvedla tudi nagradni igri.

PZS nudi številne popuste na 28. Slovenskem knjižnem sejmu

Slovenski knjižni sejem v prostorih Cankarjevega doma je osrednja nacionalna prireditev, namenjena knjigi in vsemu, kar je povezano z njo. Tudi letos se na njem predstavlja Planinska zveza Slovenije, ki vam v času sejma nudi številne popuste, dodatne ugodnosti in vas nagrajuje. Vabljeni na našo stojnico in celoten sejem do vključno nedelje, 25. novembra!

Izdelek tedna - Planinski zbornik ob 110-letnici SPD/PZS

V tednu od 22. do 29. novembra 2012 smo za vas pripravili naslednjo knjigo kot Izdelek tedna: PLANINSKI ZBORNIK ob 110-letnici Slovenskega planinskega društva in Planinske zveze Slovenije. V času tega tedna lahko izdelek kupite s 25-odstotnim popustom.

Planinska zveza Slovenije na Slovenskem knjižnem sejmu 2012

Slovenski knjižni sejem v prostorih Cankarjevega doma je osrednja nacionalna prireditev, namenjena knjigi in vsemu, kar je povezano z njo. Vsako leto razstavne prostore slovenskih založb in bogat spremljevalni program obišče več kot 35.000 ljubiteljev knjig in branja - od najmlajših bralcev v organizaciji vrtcev in šol ali v spremstvu staršev do prekaljenih bralcev vseh starosti.

Izdelek meseca – Nevarnosti v gorah (50-odstotni popust)

Od 15. novembra do 14. decembra 2012 smo za vas pripravili naslednji Izdelek meseca – Nevarnosti v gorah. V tem času, ko vam bo knjiga zagotovo še kako prav prišla, vam je na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 16,25 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Izdelek tedna - NEVARNOSTI V GORAH

V tednu od 1. do 8. novembra 2012 smo za vas pripravili za Izdelek tedna knjigo Nevarnosti v gorah. V času tega tedna vam je na voljo s 25-odstotnim popustom. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Izdelek tedna - Plezalni vodniki KOROŠKE

V tednu od 25. oktobra do 1. novembra 2012 smo za vas pripravili za Izdelek tedna Plezalne vodnike Koroške. V času tega tedna so vam na voljo s 25-odstotnim popustom. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Planinska zveza Slovenije predstavila letošnje edicije Planinske založbe PZS

Danes, 26. septembra, je na Planinski zvezi Slovenije potekala novinarska konferenca, na kateri so avtorji in ostali govorci predstavili edicije Planinske založbe PZS, ki jih je izdala v letošnjem letu. Med njimi po dolgih letih izdan novi Vodnik Slovenska planinska pot, Plezalni vodnik Kamniška Bistrica, leposlovno knjigo Gola gora, drugo, dopolnjeno izdajo; pa Vodnik Dolenjska, Bela Krajina, Notranjska, ki je pokril še zadnjo belo liso na področju teh vodnikov, in planinska koledarja za leto 2013.