Novice

Prikazano: 631 - 660 od 699 zapisov

Knjiga Odprava na Čo Oju s 50-odstotnim POPUSTOM

V času od 15. marca do 15. aprila 2012 vam je knjiga Vikija Grošlja Odprava na Čo Oju (Prva odprava slovenskih policistov v Himalajo) na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 10,85 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Ta človek ve, kaj dela

Objavljamo odlično kritiko Toma Virka knjige Po svoje sledi Toneta Škarje, Kritika je bila objavljena v prvi letošnji številki revije Pogledi.

Izdelek tedna - vodnik KAKO NA TRIGLAV (Tine Mihelič)

V tednu od 12. do 19. januarja 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: vodnik KAKO NA TRIGLAV avtorja Tineta Miheliča. Vodnik je žepnega formata in primeren za na pot. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom.

Izdelek tedna - učbenik PLANINSKA ŠOLA

V tednu od 5. do 12. januarja 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: učbenik PLANINSKA ŠOLA, katerega vsebine pravzaprav predstavljajo planinsko abecedo znanja za vsakega obiskovalca gorskega sveta. V času tega tedna lahko učbenik kupite s 25-odstotnim popustom.

DARILNI BONI sedaj tudi v Planinski založbi PZS

Če bi radi vašim prijateljem, poslovnim partnerjem, ljubiteljem gora v teh prazničnih dneh ali pa za rojstni dan itd. podarili planinsko knjigo, vodnik ...; ne veste pa, katere planinske zemljevide, vodnike, knjige že vse ima - potem se lahko sedaj odločite za darilne bone Planinske založbe PZS.

Izdelek tedna - IVERÍ Z GRINTOVCEV

V tednu od 8. do 15. decembra 2011 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: knjigo IVERÍ Z GRINTOVCEV. V času tega tedna lahko knjigo kupite s 25-odstotnim popustom.

Knjiga Po svoji sledi na 27. slovenskem knjižnem sejmu

V torek, 22. novembra, se v Cankarjevem domu začenja že 27. slovenski knjižni sejem. Tokrat se bo na sejmu med razstavljavci s svojimi edicijami predstavljala tudi Planinska zveza Slovenije in njena Planinska založba. V okviru sejma boste lahko v sliki in besedi prisluhnili zanimivi predstavitvi knjige Toneta Škarje PO SVOJI SLEDI.