Novice

Prikazano: 631 - 660 od 734 zapisov

Še jutri, 31. 8. - Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom

Še do jutri, 31. avgusta 2012, traja Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom - v kateri z nakupom izdelka Planinske založbe PZS sodelujete v žrebu za nagrade, ki jih podarja Planinska zveza Slovenije. Glavna nagrada: vzpon po Slovenski smeri Triglavske severne stene z gorskim vodnikom Tomom Česnom. VABLJENI!

Izdelek tedna - Aljaž Savinjskih Alp

V tednu od 30. avgusta do 6. septembra 2012 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: FRANC KOCBEK - ALJAŽ SAVINJSKIH ALP. V času tega tedna lahko knjigo kupite s 25-odstotnim popustom.

NOVO: Film Sfinga v Planinski založbi PZS

Obveščamo vas, da lahko v Planinski založbi PZS kupite film Sfinga (DVD in BluRay) ter tako si doma pričarate vse lepote naših gora, predvsem pa Triglavske severne stene in Sfinge - ki je v drugi polovici 20. stoletja edini ostajal neosvojen in med plezalci zbujal strahospoštovanje.

Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom

Planinska zveza Slovenije objavlja Nagradno igro PZS, plezaj s Tomom Česnom - v kateri z nakupom izdelka Planinske založbe PZS do 31. avgusta 2012 sodelujete v žrebu za nagrade, ki jih podarja Planinska zveza Slovenije. Glavna nagrada: vzpon po Slovenski smeri Triglavske severne stene z gorskim vodnikom Tomom Česnom. VABLJENI!

Knjiga Reševanje v gorah tudi v Planinski založbi PZS

Knjiga, ki so jo gorski reševalci izdali so ob jubileju, 100-letnici organiziranega gorskega reševanja v Sloveniji, lahko kupite tudi prek Planinske založbe PZS - prek spletne trgovine, brezplačne številke, osebno v založbi ... Z nakupom knjige podpirate prostovoljno in humanitarno dejavnost gorskega reševanja v Sloveniji.

KMALU v Planinski založbi - Dolenjska, Bela krajina, Notranjska

V Planinski založbi PZS bo kmalu izšel planinski vodnik Dolenjska, Bela krajina, notranjska. Dolenjska je dobila ime po dolnji legi v nekdanji deželi Kranjski, Notranjska po notranji legi, Bela krajina je domnevno dobila ime po značilnih brezah, morda tudi po belih narodnih nošah.

Velika predsezonska akcija PZS

Planinska zveza Slovenije je za vas, obiskovalce gorskega sveta, pripravila veliko predsezonsko akcijo, ki bo trajala do 30. junija 2012. Na voljo so vam zemljevidi, planinski in plezalni vodniki, strokovna literatura, leposlovje in druge edicije po zelo ugodnih cenah. Edicije so znižane od 20 do 50 odstotkov.

Izdelek tedna - 55 KRAT KARAVANKE

V tednu od 26 aprila do 3. maja 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: vodnik 55 KRAT KARAVANKE. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom.