Novice

Prikazano: 571 - 600 od 666 zapisov

Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom

Planinska zveza Slovenije objavlja Nagradno igro PZS, plezaj s Tomom Česnom - v kateri z nakupom izdelka Planinske založbe PZS do 31. avgusta 2012 sodelujete v žrebu za nagrade, ki jih podarja Planinska zveza Slovenije. Glavna nagrada: vzpon po Slovenski smeri Triglavske severne stene z gorskim vodnikom Tomom Česnom. VABLJENI!

Knjiga Reševanje v gorah tudi v Planinski založbi PZS

Knjiga, ki so jo gorski reševalci izdali so ob jubileju, 100-letnici organiziranega gorskega reševanja v Sloveniji, lahko kupite tudi prek Planinske založbe PZS - prek spletne trgovine, brezplačne številke, osebno v založbi ... Z nakupom knjige podpirate prostovoljno in humanitarno dejavnost gorskega reševanja v Sloveniji.

KMALU v Planinski založbi - Dolenjska, Bela krajina, Notranjska

V Planinski založbi PZS bo kmalu izšel planinski vodnik Dolenjska, Bela krajina, notranjska. Dolenjska je dobila ime po dolnji legi v nekdanji deželi Kranjski, Notranjska po notranji legi, Bela krajina je domnevno dobila ime po značilnih brezah, morda tudi po belih narodnih nošah.

Velika predsezonska akcija PZS

Planinska zveza Slovenije je za vas, obiskovalce gorskega sveta, pripravila veliko predsezonsko akcijo, ki bo trajala do 30. junija 2012. Na voljo so vam zemljevidi, planinski in plezalni vodniki, strokovna literatura, leposlovje in druge edicije po zelo ugodnih cenah. Edicije so znižane od 20 do 50 odstotkov.

Izdelek tedna - 55 KRAT KARAVANKE

V tednu od 26 aprila do 3. maja 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: vodnik 55 KRAT KARAVANKE. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom.

Izdelek tedna - vodnik ČUDOVITE ALPE

V tednu od 29. marca do 5. aprila 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: vodnik Čudovite Alpe avtorja Andreja Mašere. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom. Dodano 6. 4. 2012: ta izdelek tedna s popustom podaljšujemo do 12. 4. 2012.

Knjiga Odprava na Čo Oju s 50-odstotnim POPUSTOM

V času od 15. marca do 15. aprila 2012 vam je knjiga Vikija Grošlja Odprava na Čo Oju (Prva odprava slovenskih policistov v Himalajo) na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 10,85 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu!