Novice

Prikazano: 571 - 600 od 699 zapisov

Darilni boni Planinske trgovine PZS

Planinska trgovina PZS prodaja planinske zemljevide, planinske, plezalne, planinsko-izletniške vodnike, dnevnike, leposlovje, strokovno literaturo, koledarje, tekstilne in druge izdelke. Vse to je nadvse primerno darilo ob različnih priložnostih, ko želimo obdariti naše najdražje.

Nagradna igra s knjižnimi nagradami

V zadnjem obdobju je Planinska založba PZS sodelovala na dveh velikih, odmevnih prireditvah. Na obeh se je predstavila s svojimi izdelki, hkrati pa je izvedla tudi nagradni igri.

PZS nudi številne popuste na 28. Slovenskem knjižnem sejmu

Slovenski knjižni sejem v prostorih Cankarjevega doma je osrednja nacionalna prireditev, namenjena knjigi in vsemu, kar je povezano z njo. Tudi letos se na njem predstavlja Planinska zveza Slovenije, ki vam v času sejma nudi številne popuste, dodatne ugodnosti in vas nagrajuje. Vabljeni na našo stojnico in celoten sejem do vključno nedelje, 25. novembra!

Izdelek tedna - Planinski zbornik ob 110-letnici SPD/PZS

V tednu od 22. do 29. novembra 2012 smo za vas pripravili naslednjo knjigo kot Izdelek tedna: PLANINSKI ZBORNIK ob 110-letnici Slovenskega planinskega društva in Planinske zveze Slovenije. V času tega tedna lahko izdelek kupite s 25-odstotnim popustom.

Planinska zveza Slovenije na Slovenskem knjižnem sejmu 2012

Slovenski knjižni sejem v prostorih Cankarjevega doma je osrednja nacionalna prireditev, namenjena knjigi in vsemu, kar je povezano z njo. Vsako leto razstavne prostore slovenskih založb in bogat spremljevalni program obišče več kot 35.000 ljubiteljev knjig in branja - od najmlajših bralcev v organizaciji vrtcev in šol ali v spremstvu staršev do prekaljenih bralcev vseh starosti.

Izdelek meseca – Nevarnosti v gorah (50-odstotni popust)

Od 15. novembra do 14. decembra 2012 smo za vas pripravili naslednji Izdelek meseca – Nevarnosti v gorah. V tem času, ko vam bo knjiga zagotovo še kako prav prišla, vam je na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 16,25 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Izdelek tedna - NEVARNOSTI V GORAH

V tednu od 1. do 8. novembra 2012 smo za vas pripravili za Izdelek tedna knjigo Nevarnosti v gorah. V času tega tedna vam je na voljo s 25-odstotnim popustom. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Izdelek tedna - Plezalni vodniki KOROŠKE

V tednu od 25. oktobra do 1. novembra 2012 smo za vas pripravili za Izdelek tedna Plezalne vodnike Koroške. V času tega tedna so vam na voljo s 25-odstotnim popustom. Vabljeni k ugodnemu nakupu!

Planinska zveza Slovenije predstavila letošnje edicije Planinske založbe PZS

Danes, 26. septembra, je na Planinski zvezi Slovenije potekala novinarska konferenca, na kateri so avtorji in ostali govorci predstavili edicije Planinske založbe PZS, ki jih je izdala v letošnjem letu. Med njimi po dolgih letih izdan novi Vodnik Slovenska planinska pot, Plezalni vodnik Kamniška Bistrica, leposlovno knjigo Gola gora, drugo, dopolnjeno izdajo; pa Vodnik Dolenjska, Bela Krajina, Notranjska, ki je pokril še zadnjo belo liso na področju teh vodnikov, in planinska koledarja za leto 2013.

Še jutri, 31. 8. - Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom

Še do jutri, 31. avgusta 2012, traja Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom - v kateri z nakupom izdelka Planinske založbe PZS sodelujete v žrebu za nagrade, ki jih podarja Planinska zveza Slovenije. Glavna nagrada: vzpon po Slovenski smeri Triglavske severne stene z gorskim vodnikom Tomom Česnom. VABLJENI!

Izdelek tedna - Aljaž Savinjskih Alp

V tednu od 30. avgusta do 6. septembra 2012 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: FRANC KOCBEK - ALJAŽ SAVINJSKIH ALP. V času tega tedna lahko knjigo kupite s 25-odstotnim popustom.

NOVO: Film Sfinga v Planinski založbi PZS

Obveščamo vas, da lahko v Planinski založbi PZS kupite film Sfinga (DVD in BluRay) ter tako si doma pričarate vse lepote naših gora, predvsem pa Triglavske severne stene in Sfinge - ki je v drugi polovici 20. stoletja edini ostajal neosvojen in med plezalci zbujal strahospoštovanje.