Še jutri sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, vabljeni!

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poteka od četrtka, 24. 1., do jutri, 27. 1., do 17. ure, sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas 2013, na katerem se predstavlja tudi Planinska zveza Slovenije. Vabljeni, da nas obiščete in se pri nakupu izdelkov poslužite številnih ugodnosti in popustov!
Dobrodošli na našem prostoru na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, foto Zdenka Mihelič
Na voljo so vam
  • zemljevidi, vodniki, dnevniki, leposlovje in strokovna literatura, ki jo je izdala Planinska založba PZS, po 20 % (nekateri pa celo po 40 %) nižji sejemski ceni,
  • izdelek tedna Planinsko-izletniški vodnik Preddvor s 25 % popustom in izdelek meseca Učbenik Prehrana v gorah s 50 % popustom,
  • čudovit stenski koledar Pozdrav z gora 2013 s 50 % popustom,
  • knjige po posebni ceni 3 EUR,
  • Planinski vestnik ter tekstilni in promocijski izdelke PZS (majice, kape, prvo pomoč, planinske spalne rjuhe ...). 

Vsem obiskovalcem sejma, ki bodo na razstavnem prostoru PZS kupili izdelke v vrednosti vsaj 10,00 EUR, podarimo koledar Pozdrav z gora 2013.

Na našem sejemskem prostoru poteka tudi nagradna igra, v kateri vsak dan izžrebamo dobitnika knjižne nagrade, ob koncu sejma pa bomo izmed vseh kuponov izžrebali še dodatno knjižno nagrado: Vodnik Slovenska planinska pot.

Sejem je odprt še jutri, 27. januarja 2013, od 10. do 17. ure.
Cena vstopnice je 7 EUR za odrasle in 3,5 EUR za otroke.
Celoten program sejma.
Kako do Gospodarskega razstavišča?

Vljudno vabljeni, planinke in planinci, da obiščete sejem in se oglasite na našem prostoru v stekleni dvorani C Gospodarskega razstavišča v Ljubljani!

Planinska založba PZS