Prednovoletna akcija PZS: Vi obdarite vaše najdražje, mi obdarimo vas

Povej mi, kaj bereš in povem ti, kdo si. Pravi prirejen pregovor. In kaj je lepšega, kot podariti nekomu del sebe. Ali dati nekomu vedeti, da vemo, kdo je. Planinska zveza Slovenije je tako v času od 30. 11. do 31. 12. 2012 pripravila 8 različnih darilnih paketov.
Da cenimo njegov hobi, da čutimo, da mu iz različnih razlogov morda manjka stika s tisto prelepo, popolno naravo, ki jo je nekoč občudoval in prehodil. Ni je lepše popotnice otroku, mladostniku kot spodbuda k stiku z naravo, gorami. In knjiga, v kateri se znajde lahko tudi čisto skromno posvetilo, je vredna največ. In kako lepo je čez leta vzeti v roke vodnik, ki smo ga dobili v dar. Podatki v njem morda res niso več čisto ažurni in bi potrebovali že novega, ampak tisti ne bo imel posvetila ... No, razen če po ovinkih malo namignemo partnerju, otrokom, staršem, prijateljem, sosedom, da bi bil čas za novega. In veste, kaj je še prednost tiskanih daril? Nimajo roka uporabe tako kot bonboniera, pri kateri štejemo kalorije ali buteljka, kjer je zopet treba biti previden pri uporabi vsebine. Vsebina planinske literature zagotovo ni škodljiva. No, eno skupno lastnost pa vendarle imajo vse te vsebine. Povzročajo zasvojenost. Čemu se boste pustili zasvojiti?

Planinska zveza Slovenije vzpodbuja varnejše obiskovanje gora, doživljanje, varovanje in vse planinske aktivnosti. Zato smo vam v prazničnem decembru pripravili vrsto lepih in uporabnih darilnih paketov. V vsakem izmed njih boste našli kaj zase ali za vaše najdražje. Ker pa bi tudi vam želeli podariti nekaj lepega, smo darilne pakete pripravili po posebni, znižani ceni in v katere smo dodali še dodatno knjigo ali drugo pozornost.

Čas je, da malce prisluhnete in poizveste, kateri zemljevid iz zbirke Planinske založbe PZS ali vodnik še manjka obdarjencu. Ali pa ima že vse, razen letošnjih. Če kdo zaradi starosti, zdravja ali drugega razloga ne more z vami v hribe, res mislite, da bi ostal ravnodušen ob drobni pozornosti s planinsko vsebino? Če kljub vsemu ne veste, kaj bi podarili, podarite Darilni bon Planinske založbe PZS.

Akcija traja od 30. novembra do 31. decembra 2012.

Vrste darilnih paketov:

Darilni paket Cici

Darilni paket Mladi planinec

Darilni paket Slovenska planinska pot

Darilni paket Zimski večer

Darilni paket Triglav

Darilni paket Zgodovina

Darilni paket Sneg

Darilni paket zemljevidov Planinske založbe 1:25.000 (7 kom) + škatla


NAKUP in NAROČILA:

• Planinska zveza Slovenije, Planinska trgovina PZS,
- na sedežu PZS, Dvorakova 9, Ljubljana, v času uradnih ur,
- pošta: p. p. 214, SI-1001 Ljubljana,
- telefon: 01 43 45 684 v času uradnih ur,
- faks: 01 43 45 691,
- brezplačna številka: 080 18 93 (24 ur/dan, vse dni v letu),
- e-pošta: narocilo@pzs.si,
- spletna trgovina PZS.
 
• Slovenski planinski muzej, 
- Triglavska cesta 49, 4281 Mojstrana,
- telefon: 08 380 67 30,
- fax: 04 589 10 35,
- e-pošta: info@planinskimuzej.si.

Uradne ure Planinske trgovine PZS, Dvorakova 9, Ljubljana, kjer nas lahko obiščete, kupite želene izdelke in jih lahko ob nakupu tudi pogledate:
- v ponedeljek od 9. do 15. ure,
- v sredo od 9. do 17. ure,
- v četrtek od 9. do 15. ure in
- v petek od 9 . do 13. ure.

Planinska založba PZS