PZS na 7. IMFFD, sejmu NATURO in Slovenskih dnevih knjige 2013

Še do jutri, 19. aprila, bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal 7. mednarodni festival gorniškega filma Domžale. Na festivalu se Planinska zveza Slovenije predstavlja s svojimi edicijami (s popusti!) in drugimi produkti iz Planinske založbe PZS, žirija PZS bo za Nagrado PZS izbrala naj-film, ki predstavlja oz. prikazuje najboljši prakso v gorah, PZS pa bo obiskovalcem podelila knjižne nagrade ...
Vabljeni na dogodke in prostor PZS, kjer bo vsak našel marsikaj zanimivega zase! Foto Zdenka Mihelič
Lepo povabljeni na festival IMFFD, saj je organizatorju festivala Društvu za gorsko kulturo iz Domžal predvsem po zaslugi neumornega in prav po »hribovsko« vztrajnega direktorja festivala, alpinista svetovnega kova Silva Kara, tudi letos uspelo sestaviti zares pester in že tradicionalno zelo kakovosten program. V štirih tekmovalnih kategorijah - Alpinizem, Plezanje, Gore, šport in avantura, Gorska narava in kultura - se predstavlja 35 filmov iz 16 držav in praktično vseh celin (tudi Amerike, Avstralije). Več o 7. IMFFD: www.imffd.com/2013/program.  

Danes ne zamudite tudi odličnega predavanja alpinista Urbana Novaka z naslovom: Do kamor seže želja (18. 4. 2013, ob 19 h, Cankarjev dom).

Na mednarodnem sejmu aktivnosti in oddiha v naravi NATURO v Gornji Radgoni (19.-21. 4. 2013) bo PZS predstavila  dejavnosti PZS, delo z mladimi, novi priročniki za varno in odgovorno pohajanje po hribih, spletne in mobilne aplikacije za orientacijo, edicije in izdelke iz Planinske založbe PZS boste lahko kupili po sejemski ceni s popusti, obiskovalce bomo nagradili ... Vabljeni v Gornjo Radgono, kjer bo dogajanje celotnega sejemskega in obsejemskega dela res pestro! www.pomurski-sejem.si

Od 22. do 26. aprila pa vabljeni na Kongresni trg na 18. Slovenske dneve knjige, kjer vas bo Planinska zveza Slovenije presenetila z mnogimi ugodnimi nakupu in popusti, nagradami ... V vsakem sejemskem dnevu bomo podarili knjigo Veliki pionirji alpinizma, na končnem žrebanju pa polletno naročnin na Planinski vestnik. Poleg nagradnih iger bo vzporedno potekala tudi akcija: PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE PODARJA KNJIGO OB VSAKEM NAKUPU. V tej akciji bomo podarili knjigo Posušeni rožmarin vsakemu kupcu, ne glede na vrednost nakupa.

Srečno in lepo povabljeni na dogodke!

Zdenka Mihelič