19. Slovenski dnevi knjige - sodeluje Planinska založba PZS

Slovenski dnevi knjige na Kongresnem trgu v Ljubljani bodo potekali od ponedeljka, 14. 4. do petka, 18. 4. 2014 med 10. in 19 uro. Na 19. Slovenskih dnevih knjige v Ljubljani bo tudi letos sodelovala Planinska zveza Slovenije s svojo Planinsko založbo.
Planinska založba PZS se bo predstavila s svojimi edicijami, mogoče pa bo kupiti tudi druge knjižne in kartografske izdaje, ki jih ponuja Planinska trgovina PZS. V času sejma bodo številne edicije na razpolago z 20 % popustom, nekatere pa celo s 40 ali 60 % popustom. Svojih bralcev bodo vesele tudi knjige za 3,00 EUR. Če še niste naročeni na priljubljeno, sodobno revijo z najdaljšo tradicijo na Slovenskem, Planinski vestnik, lahko tekočo številko kupite tudi na stojnici Planinske založbe PZS.

Morda pa lahko izkoristite priložnost in ob bližajočih se prazničnih dneh in poskrbite za koristno knjižno ali kartografsko darilo PZS. Morda pa bi bilo lepo presenečenje za vaše najbližje tudi naročnina na Planinski vestnik.

V času sejma bo potekala akcija 1 + 1 gratis, v kateri vsak kupec prejme knjižno darilo.

Tokratni Slovenski dnevi knjige so v znamenju "Ta dobre knjige", kot so organizatorji podnaslovili tokratne Dneve knjige 2014.

Vabljeni!

Planinska zveza Slovenije


Več >>> Program 19. Slovenskih dnevov knjige 2014 (143,45 KB)
Prizorišča 19. SDK so tudi: Ljubljana, Trst, Koper, Sežana, Logatec, Novo mesto, Celje, Maribor, Ormož, Lenart, Gornja Radgona.