Vodnik meseca | Zahodne Julijske Alpe

V mesecu oktobru je planinski vodnik Zahodne Julijska Alpe (avtor Klemen Janša) na voljo po znižani ceni s 50-odstotnim popustom. Namesto 29,90 za 14,95 €!
Klasični vodnik po osrednjem slovenskem pogorju – na popolnoma prenovljen način!
 
Vodnik Zahodne Julijske Alpe prinaša opise mikavnega zahodnega dela Julijcev, ki so pretežno na italijanski strani meje. Poleg dobro obiskanih vrhov v skupinah Kanina, Viža in Montaža avtor Klemen Janša v njem opisuje nekatere malo znana področja, ki do sedaj v slovenščini še niso bila tako podrobno predstavljena in so zato še toliko bolj mamljiva: razdrapane Naborjetske gore nad divjo dolino Dunje, samozavestni greben Muzcev, dolgi greben Stola in Karmana, pa od ljudi in boga pozabljeni vrhovi zahodno od Strme peči. Tako natančnega vodnika zanje ni niti v italijanščini!


O Julijskih Alpah se lahko podučite ali se zanje navdušite v dodatnem uvodnem delu, ki je brezplačno objavljen na spletu: http://julijci.pzs.si/.


CENA: v mesecu oktobru planinski vodnik Zahodne Julijske Alpe s kar 50-odstotnim popustom - za 14,95 € (redna cena 29,90 €).