Turno smučanje | prednaročilo novega priročnika

Vsi ljubitelji turnega smučanja, pa tudi tisti, ki se tega športa šele lotevate, boste v priročniku našli številne koristne teme in napotke.

Odkrivanje čarov turnega smučanja lahko doživljamo sami, v družbi prijateljev ali pa s pomočjo usposobljenih planinskih in gorskih vodnikov. Pomembno je, da pri tem uživamo, pri varni izvedbi turnega smuka pa nam bo pomagal tudi priročnik Turno smučanje.
Priročnik Turno smučanje zajema celovit pogled na tovrstno snežno aktivnost:
  • predstavitev opreme in oblačil za turno smučanje,
  • tehnika in taktika turnega smučanja,
  • varnost gibanja v obstoječih snežnih razmerah,
  • orientacija v snežnih razmerah,
  • napotki za izbiro turnosmučarskega cilja, primernega nivoju smučarskega znanja in
  • prva pomoč.

Pestra vsebina je obogatena z nazornimi fotografijami, skicami in tabelami.
Tone Golnar, avtor novega priročnika Turno smučanje, se s turnim smučanjem ukvarja že 40 let, je planinski vodnik in alpinistični inštruktor. Zaposlen je kot osnovnošolski učitelj, kot predavatelj pa vodi program na trenerskem študiju Mariborske pedagoške fakultete.

Format: 160 x 240 mm, 224 strani, integralna šivana vezava

Priročnik bo izšel s pomočjo sofinanciranja Fundacije za šport. Na voljo bo predvidoma v drugi polovici oktobra.

Če bi poleg priročnika Turno smučanje naročili še drug artikel iz Planinske trgovine, ki bi ga želeli imeti prej, naročite priročnik Turno smučanje ločeno. V nasprotnem primeru bo celotno naročilo oddano šele ob izdaji priročnika.


PREDNAROČILO: Pririočnik TURNO SMUČANJE izide v prvi polovici oktobra. Do izida lahko izkoristite prednaročniško ceno z 20 % popustom. Namesto 29,90 € je na voljo za 23,92 €.

Naročite priročnik TURNO SMUČANJE v spletni Planinski trgovini, na e-naslovu trgovina@pzs.si ali na brezplačni številki 080 18 93.