NOVO | TIPANJE V NEZNANEM izpod Habjanovega peresa

Nove zgodbe Habjanovih gorskih potepanj. Od domače Planjave, preko Karnijcev in Alpskih štiritisočakov do japonskih gora. Ja, Vladimir Habjan gore res pozna. Da dobro piše smo se pa tudi že prepričali s prebiranjem njegovih številnih predhodnih del.
Tipanje v neznanem avtorja Vladimirja Habjana

Vladimir Habjan
, izkušen gornik, alpinist, gorski reševalec in urednik Planinskega vestnika, nas ponovno navdušuje z zbirko zgodb Tipanje v neznanem. Tokrat s kar 16 zgodbami raznoterih dogodivščin in prigod. Od Kamniških gora, ki mu kot Kamničanu, dobesedno ležijo na pragu, do oddaljenejših alpskih tur. In za nameček še vtisi japonskih vzponov.

Zgodbe Tipanj v neznanem izpisujejo pustolovsko dimenzijo gorniškega in plezalskega doživetja brezpotij, ki avtorja tako zelo privlačijo. Ta privlačnost pa je nalezljiva - svoje planinske tovariše je že okužil. S prebiranjem Tipanj v neznanem, lahko okuži tudi vas. Zgodbe lahko namreč berete kot zgodbe, a prave ljubitelje vzpetega sveta bodo ob prebiranju zasrbeli predvsem podplati.

 Kazalo in zgodba za pokušino

Prednaročniški popust (- 20 %)!

Namesto za 22,90 € Tipanje v neznanem na voljo že za 18,32 €*.


Naročite TIPANJE V NEZNANEM v spletni Planinski trgovini, na elektronskem naslovu trgovina@pzs.si ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 18 93.


* Velja v primeru, da bo plačilo izvedeno do dneva izida (predvidoma do sredine novembra).