Planinski zabavnik - novo v Planinski trgovini

V nahrbtnike prihaja nov kos »obvezne opreme« nadobudnih najmlajših obiskovalcev gora, hribov in hribčkov!
Planinski zabavnik
S Planinskim zabavnikom se na planinske poti z vašim naraščajem odpravljajo tudi Pika in Gaber, Zala in Žiga ter Minca in Maj, zagrizeni in radovedni planinci, ki povsod najdejo kaj lepega, zanimivega in novega. Torej so prav taki kot vaši, se vam ne zdi? Z njimi se bodo prav gotovo odlično ujeli - v planinski koči, v senci vitkega macesna, na planini pri opazovanju pašoče se živine, med malico ... Prav povsod bo Zabavnik dobrodošla popestritev planinskega izleta.
 
Je tudi dober sopotnik dnevnikoma Ciciban planinec ali Mladi planinec/mlada planinka 1. Ko boste skupaj izpolnili vsebino dnevnika, bo reševanje nalog zabavnika še bolj zabavno in zanimivo. Številne naloge otroku na zabaven, a hkrati poučen način pribljižajo marsikatero področje planinstva - spanje v planinski koči, gorsko cvetje, gorske živali, opremo, nevarnosti, avtorice pa ne pozabijo niti na varovanje (gorske) narave, na gore kot geografski pojem, na planinsko organizacijo, ...
 
Skratka za lepo in slabo vreme, za vročino in za v sneg ... z vami bo povsod. A ne mislite, da vas zaradi njega otroci ne bi potrebovali. Prav nasprotno, starši (p)ostanete otrokova največja enciklopedija. Marsikatera naloga je namreč sestavljena tako, da jo bodo dečki in deklice sami zmogli rešiti, a bo vaše sodelovanje bistveno za boljše razumevanje naloge.

Obseg: 52 strani
Format: A4
Cena: 9,90 €

Planinski zabavnik je izšel s podporo Fundacije za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji.

Planinski zabavnik najdete na policah Planinske trgovine (tudi na spletnih policah)