Nagradna igra s knjižnimi nagradami

V zadnjem obdobju je Planinska založba PZS sodelovala na dveh velikih, odmevnih prireditvah. Na obeh se je predstavila s svojimi izdelki, hkrati pa je izvedla tudi nagradni igri.
Planinska založba PZS izdaja tako leposlovno in strokovno literaturo kot tudi planinske zemljevide, planinske in plezalne vodnike in še mnogo več, foto Zdenka Mihelič
Na tekmi za Svetovni pokal v športnem plezanju 17. in 18. novembra 2012 v Kranju je potekala nagradna igra, v kateri so lahko sodelovali udeleženci z oddanim nagradnim kuponom. Žreb je bil naklonjen Emilu Kakerju, ki prejme knjigo Ama Dablam.

Od 21. do 25. novembra 2012 pa je v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal Slovenski knjižni sejem. Na njem je bil vsak dan izmed oddanih nagradnih kuponov izžreban en dobitnik knjige Ama Dablam. Izžrebani nagrajenci so: Anton Potočnik, Veronika Kranjc, Albina Lobnikar Paunović, Vesna Babnik in Silvo Zupančič. Ob koncu smo izmed vseh oddanih kuponov izžrebali še glavno nagrado, Vodnik po Dolenjski, Beli Krajini, Notranjski, ki jo prejme Franc Matičič.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, ostalim sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje.

Planinska založba PZS