17. Slovenski dnevi knjige - sodeluje tudi Planinska založba PZS

Od 16. do 20. aprila 2012 na prenovljenem Kongresnem trgu potekajo 17. Slovenski dnevi knjige, na katerih se predstavlja tudi Planinska založba PZS. Vabljeni!
17. Slovenski dnevi knjige so letos zaživeli v impresivnem številu mest - Ljubljani, Kopru, Trstu, Novem mestu, Celju, Velenju in Mariboru. Tako je uresničena želja Evalda Flisarja, pobudnika tega knjižnega praznovanja, ki si je pred sedemnajstimi leti zamislil "dan slovenske knjige" po vsej Sloveniji. Organizator dnevov knjige je DRuštvo slovenskih pisateljev.

Letos se na tem knjižnem prazniku - Slovenskih dnevih knjige predstavlja tudi Planinska zveza Slovenije in njena Planinska založba PZS. Na njeni stojnici nas lahko obiščete prav vsak dan - ves dan. Vse edicije Planinske založbe PZS so vam na voljo po znižani, sejemski ceni, nekatere edicije pa imajo še dodatno nižjo ceno. Prav tako vam je na voljo cenejša naročnina na Planinski vestnik (30,60 € namesto 34 €) ali cenejši nakup posamezne številke (3,06 € namesto 3,40 €)

Prodajo knjig slovenskih založb dopolnjuje kulturni program s koncerti, programom za otroke, nagradnimi igrami, literarnimi branji ter predstavitvami založb. Na odru na prostem se med drugim predstavljajo tudi aktualni slovenski pisatelji in zanimive knjižne novosti. Knjige so na stojnicah slovenskih založb na prodaj po znižanih cenah.

Vabljeni v Ljubljano na Kongresni trg na 17. Slovenske dneve knjige (16.-20. 4. 2012)!

Zdenka Mihelič