Literatura za hrvaško območje tudi v Planinski zvezi Sloveniji

Planinska zveza Slovenije vas obvešča, da vam bodo na sedežu PZS v Ljubljani in preko spletne trgovine PZS od prvega tedna aprila na voljo tudi vodniki, dnevniki in zemljevidi za hrvaško območje.

Predstavniki Planinske zveze Slovenije (PZS) in Planinske zveze Hrvaške (HPS) so se konec januarja 2012 na sestanku v Zagrebu dogovorili o tesnejšem medsebojnem sodelovanju. Med drugim so se dogovorili, da se od spomladi letos vzpostavi prodaja slovenske planinske literature, priročnikov in zemljevidov v pisarni HPS v Zagrebu in preko spletne trgovine HPS, prav tako pa bo stekla prodaja hrvaške planinske literature na sedežu PZS v Ljubljani in na spletni strani PZS, s čimer bodo koristne informacije še bolj dostopne članom obeh planinskih zvez in ostalim ljubiteljem gora.

Edicije PZS Planinske založbe so že odpotovale na sedež HPS, prav tako pa prihajajo edicije HPS. Na sedežu PZS boste v Planinski založbi in preko spletne trgovine PZS lahko kupili okoli 30 različnih planinskih zemljevidov po vsej Hrvaški, ter tudi vodnike in nekatere dnevnike.

Planinska založba PZS