Izdelek tedna - priročnik PLANINSKI TABORI

V tednu od 23. februarja do 1. marca 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: priročnik Planinski tabori. V času tega tedna lahko priročnik kupite s 25-odstotnim popustom.

Planinski tabori so pomemben del programa planinskih skupin oz. mladinskih odsekov v planinskih društvih. Planinski tabori, letni ali zimski, so tisti del aktivnosti mladih, ki pritegnejo zaradi svoje raznovrstnosti. Skoraj je ni stvari iz planinstva, ki je ne bi mogli izvajati na planinskih taborih. In ravno zato se planinski tabori zelo razlikujejo tako po organizaciji kot tudi po vsebini.

Glavni namen priročnika je, da poskuša na različne načine predstaviti kar največ možnosti organizacije in izvedbe planinskih taborov. Vsak bralec bo sam presodil, kaj od zapisanega je možno uporabiti v posameznem mladinskem odseku oz. planinskem društvu. V nobenem primeru pa ni namen priročnika postavljati določene standarde na področju organiziranja in izvajanja planinskih taborov, saj je največji čar ravno v bogastvu različnosti.

CENA: V tednu od 23. februarja do 1. marca 2012 vam je priročnik na voljo s 25-odstotnim popustom, in sicer po ceni 11,25 €* (redna cena 15,00 €). 
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

INFORMACIJE in NAROČILA:
Planinska zveza Slovenije, Planinska založba,
- po pošti: Dvorakova ulica 9, p. p. 214, SI-1001 Ljubljana,
- po telefonu: 01 43 45 684 ali faksu: 01 43 45 691,
- e-naročila: planinska.zalozba@pzs.si ali 
Slovenski planinski muzej
- Triglavska cesta 49, 4281 Mojstrana, 
- tel: 08 380 67 30, fax: 04 589 10 35,
- e-naročila: info@planinskimuzej.si.
 
Lepa potepanja vam želimo in varen korak!

Vabimo vas tudi na Posvet za vodstva planinskih taborov (3. marec 2012).

In vabljeni seveda, da se sprehodite tudi skozi ostalo bogato ponudbo Planinske založbe PZS in poiščete zase ali prijatelje primeren planinski zemljevid, leposlovno knjigo, priročnik, najnovejši planinski vodnik itd.

PLANINSKA ZALOŽBA PZS
-----------------------------------------------------------