Izdelek tedna - Plezalni vodnik Bohinjske stene

V tednu od 26. januarja do 2. februarja 2012 smo za vas pripravili naslednji izdelek tedna: Plezalni vodnik BOHINJSKE STENE. V času tega tedna lahko vodnik kupite s 25-odstotnim popustom.
Četrt stoletja je minilo, odkar je bil prvič izdan skromen vodniček, ki je popisoval smeri v gorah in stenah nad Bohinjem, pogledal pa je tudi preko grebena na Primorsko stran. Čeprav danes v nekaterih stenah ni prav nič več smeri kot takrat, so drugod preplezali veliko novih smeri in variant. V tem času se je razvijalo športno plezanje, ki je pustilo izdatne sledove v sedmih plezališčih, ki so danes pogosto obiskovani in zaželeni cilji plezalcev.

Ta knjiga je vabilo plezalcem, naj obiščejo bohinjske stene, naj poiščejo, odkrijejo in spoznajo eno najmanjših sobic razkošne zakladnice bohinjskega bogastva, ki se sicer v največji meri ali skoraj v celoti imenuje lepota. »Majhen« del njihove, sicer daleč naokoli znane zakladnice samo zaradi tega, ker Bohinj nima velikih sten. Resnično jih nima, zato pa se je z njimi obdal vse naokoli kakor trdnjava.

Danes je na opisanem območju preplezanih več kot 200 alpinističnih smeri, 23 zaledenelih slapov in več kot 240 športnoplezalskih smeri.

Format: 13 x 21 cm
Obseg: 254 strani

CENA: V tednu od 26. januarja do 2. februarja 2012 vam je vodnik na voljo s 25-odstotnim popustom, in sicer po ceni 17,21 €* (redna cena 22,95 €). 
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

INFORMACIJE in NAROČILA:
Planinska zveza Slovenije, Planinska založba,
- po pošti: Dvorakova ulica 9, p. p. 214, SI-1001 Ljubljana,
- po telefonu: 01 43 45 684 ali faksu: 01 43 45 691,
- e-naročila: planinska.zalozba@pzs.si ali 
- preko spletne trgovine PZS.

Slovenski planinski muzej,
- Triglavska cesta 49, 4281 Mojstrana,
- tel: 08 380 67 30, fax: 04 589 10 35,
- e-naročila: info@planinskimuzej.si.

Želimo vam obilo dobrega plezanja!

Vabljeni seveda, da se sprehodite tudi skozi ostalo bogato ponudbo Planinske založbe PZS in poiščete zase ali prijatelje primeren planinski zemljevid, leposlovno knjigo, priročnik, najnovejši planinski vodnik itd.

PLANINSKA ZALOŽBA PZS

-----------------------------------------------------------
Preverite tudi: Darilni boni sedaj tudi v Planinski založbi PZS