Vodnik meseca – V zasnežene gore

Decembra znižujemo planinski vodnik V zasnežene gore (avtor Gorazd Gorišek) za 30-odstotkov. V prazničnem mesecu je na voljo že za 18,83 € (redna cena 26,90 €). Vabljeni v slovenske zasnežene gore!

Na planinski knjižni polici naredite prostor za zimski planinski vodnik V zasnežene gore. Namenjen je širšemu krogu uporabnikov, zato so v večini predstavljeni lažji sredogorski vrhovi, za gorniške sladokusce pa je opisanih tudi nekaj zahtevnejših visokogorskih tur. Precej tudi takšnih, katerih opisov ne boste našli v drugi literaturi (če odštejemo turnosmučarske vodnike).

 Uvodnik, kazalo, vsebina

Avtor Gorazd Gorišek, poudarja, da je »izbor kaj nehvaležna naloga«. Ne glede na dejstvo, da so gričevnata območja v tovrstnih vodnikih skromneje zastopana od gornikom ljubšega strmejšega sveta, je Gorišek, prekaljeni pisec gorniške literature, zavil tudi na jug in vzhod naše domovine, kjer lahko v poštenih zimah ravno tako opravimo spoštovanja vredne ture.200 strani vodnika V zasnežene gore opisuje vzpone na 20 vrhov Julijskih Alp, 13 vrhov Karavank, 9 ciljev Kamniško-Savinjskih Alp, 8 primorskih in notranjskih vrhov ter 4 posavske oz. severovzhodnoslovenske cilje.


CENA
:
 decembra vodnik V zasnežene gore - 30 %: 18,83 €* (redna cena 26,90 €*).

*z DDV