Ni nov, je pa od nedelje za člane PZS ter društva cenejši – Planinski zabavnik

Pred dnevi je Planinski zabavnik praznoval polletnico izdaje. Tako je končno dovolj star, da vam ga lahko ponudimo znižanega za 20 % - toliko namreč znaša popust za nakup edicij Planinske založbe PZS za člane PZS ter planinska drušva.

Planinski zabavnik je sedaj za člane PZS ter za planinska društva cenejši za 20 %. Zakon o enotni ceni knjige namreč določa, da je potrebno za vsako novo knjižno izdajo določiti enotno ceno, ki velja za vse končne kupce pod enakimi pogoji na celotnem ozemlju Republike Slovenije za obdobje šest mesecev od dneva začetka prodaje knjige.

Postavljeni rok je pred dnevi potekel, zato je lahko Planinski zabavnik vaš že za znižanih 7,92 € (redna cena znaša 9,90 €).

Je tudi dober sopotnik dnevnikoma Ciciban planinec ali Mladi planinec/mlada planinka 1. Ko boste skupaj izpolnili vsebino dnevnika, bo reševanje nalog zabavnika še bolj zabavno in zanimivo. Številne naloge otroku na zabaven, a hkrati poučen način pribljižajo marsikatero področje planinstva - spanje v planinski koči, gorsko cvetje, gorske živali, opremo, nevarnosti, avtorice pa ne pozabijo niti na varovanje (gorske) narave, na gore kot geografski pojem, na planinsko organizacijo, ...

 

S Planinskim zabavnikom se na planinske poti z otroki odpravljajo tudi Pika in Gaber, Zala in Žiga ter Minca in Maj, zagrizeni in radovedni planinci, ki povsod najdejo kaj lepega, zanimivega in novega. Torej so prav taki kot vsi ostali, se vam ne zdi? Z njimi se bodo prav gotovo odlično ujeli - v planinski koči, v senci vitkega macesna, na planini pri opazovanju pašoče se živine, med malico ... Prav povsod bo Zabavnik dobrodošla popestritev planinskega izleta.

Informacije in naročila
 
 • Planinska trgovina (v času uradnih ur)
  • Dvorakova ulica 9, Ljubljana
  • po pošti: p. p. 214, SI-1001 Ljubljana
  • po telefonu: 01 43 45 684
  • po faksu: 01 43 45 691
  • e-naročilo: trgovina@pzs.si
 • brezplačna številka 080 18 93 (24 ur/dan, vse dni v letu)
 • spletna trgovina PZS


Vabljeni v Planinsko trgovino PZS!