Izšlo je | Šepet samotnih stezic avtorice Jane Remic

»Nikdar se ne bom naveličala spremljati in doživljati prehajanj noči v dan ali dneva v noč. Vsak sončni vzhod je izjeme, neponovljiv" je novi knjigi Šepet samotnih stezic zapisala avtorica Jana Remic. V novi knjigi Planinske založbe PZS nam sporoča kako dragocen in vreden čudovitih doživetij je vsak dan.


Rdeča nit knjige 
Šepet samotnih stezic, ki te posrka v središče dogajanja, da skupaj z avtorico zavonjaš planinske trate in slišiš ptičji napev, so sončni vzhodi.

Vzhod svetlobe avtorica mojstrsko prenese v svet čustev, ki si jih včasih prikrivamo, in le blesk oči in kotički ust izdajajo pravo razpoloženje. A vedno ob čudovitih barvah prebujajočega se dneva črnina duše izgine in ostane le hvalnica naravi in nerazložljiva notranja sreča.

Šepet samotnih stezic je knjiga za vse ljubitelje lepih zgodb in vsega lepega v naravi, ki se zavedajo, da nam je sleherni dan podarjen in ga želijo polno preživeti. Njeno pisanje je doživljanje narave, življenja, iskanje svobode, smisla, lepot, miru. Na vsaki stezici - na stezici življenja ali na stezici na gori. Sporoča nam, kako dragocen in vreden čudovitih doživetij je vsak dan.Na neki način je knjiga, ki jo imamo pred seboj, mali vodniček, predvsem pa vodnik za iskanje znanih in odmaknjenih poti, lažjih in težjih ciljev. Pričujoča knjiga je torej hvalnica življenju - ne samo v gorah, tudi v dolini.

 Izvleček vsebine


Naročite 
ŠEPET SAMOTNIH STEZIC v spletni Planinski trgovini, na e-naslovu trgovina@pzs.si ali na brezplačni številki 080 18 93.