Knjiga tedna – Vodnik Kamniško-Savinjske Alpe

Planinska zveza Slovenija in Planinska založba PZS z današnjim začenjata akcijo Knjiga tedna, v kateri bo vsak teden knjiga ali edicija dostopna po akcijski, 25-odstotni nižji ceni.

V tednu od 25. avgusta do 1. septembra 2011 smo za vas pripravili naslednjo Knjigo tedna:
Planinski vodnik Kamniško-Savinjske Alpe.
V času tega tedna lahko edicijo kupite s 25 % popustom.

Čas, ki se preveša v september, je čudovit za obiskovanje gora, še posebno naših najvišjih. Vrhovi, lepi razgledi in planinske poti nas kar vabijo v svoja naročja. Da jih boste lažje in varneje obiskovali, smo vam pripravili planinski vodnik Kamniške-Savinjske Alpe kot Knjigo tedna, dostopno po zares ugodni ceni.

Dela se je na novo lotila skupina avtorjev pod vodstvom Vladimirja Habjana, ki je sam pripravil zasnovo celotnega vodnika in podrobno obdelal skupine Storžiča, Grintovca in Krvavca; Andrej Stritar je opisal skupino Planjave, Ojstrice in Krofičke ter skupino Mrzle gore in Bab; Jože Drab je predstavil skupine Velike planine, Menine in Dobrovelj, Andraž Poljanec pa je obdelal skupine Dobrče, Rogatca in Raduhe. Na 296 straneh je opisana predstavitev gorovja; praktični napotki; navodila za uporabo vodnika; izhodišča; koče, prehodi, vrhovi.

Zgoraj med slikami lahko prelistate strani iz vodnika, primer opisa pohoda.

Cena: V času od 25. avgusta do 1. septembra 2011 lahko vodnik kupite po akcijski, 25 % nižji ceni: 16,27 EUR (redna cena: 21,70 EUR).

INFORMACIJE in NAROČILA:
Planinska zveza Slovenije, Planinska založba,
- preko telefona: 01 / 43 45 684 v času uradnih ur ali faksa: 01 / 43 45 691,
- e-naročila: planinska.zalozba@pzs.si (v zadevi navedite 'Knjiga tedna - VODNIK KSA').

Želimo vam obilo lepih potepov s pomočjo naših planinskih vodnikov, varen korak in vabljeni k nakupu.

Vabljeni seveda, da se sprehodite tudi skozi ostalo bogato ponudbo Planinske založbe PZS in poiščete zase ali prijatelje primeren planinski zemljevid, leposlovno knjigo, priročnik, najnovejši planinski vodniki itd..

PLANINSKA ZALOŽBA PZS