Šepet samotnih stezic | predstavitev knjige v Radovljici

Šepet samotnih stezic je knjiga za vse ljubitelje narave, gora in lepih zgodb. O doživetjih, darovih narave in življenja, o sončnih vzhodih in zahodih, o vztrajanju, ljubezni in čudovitih kotičkih v gorah se bo z avtorico knjige Jano Remic v Knjižnici ATL Radovljica v torek, 14. novembra, ob 19. uri pogovarjala Zdenka Mihelič. Vabljeni!
Šepet samotnih stezic | predstavitev v Radovljici
Rdeča nit čudovite knjige Šepet samotnih stezic, ki te posrka v središče dogajanja, da skupaj z avtorico zavonjaš planinske trate in slišiš ptičji napev, pa čeprav v naslanjaču, so sončni vzhodi. Tisti čudoviti trenutki zgodnjih ur poletja ali mrzlih jesenskih in zimskih dni, ki preženejo tegobe in črne misli, ko grabijo po duši slehernika. Vzhod svetlobe avtorica mojstrsko prenese v svet čustev, ki si jih včasih prikrivamo, in le blesk oči in kotički ust izdajajo pravo razpoloženje. A vedno, res vedno ob čudovitih barvah prebujajočega se dneva črnina duše izgine in ostane le hvalnica naravi in nerazložljiva notranja sreča. Opisi vsakega prekipevajočega dneva, ko tudi slabo vreme - dež, oblaki in sneg - predstavlja vir lepote in ustvarja domišljijske oblike, vabi na stezice in brezpotja trav in skalnih otočkov.

V torek, 14. novembra, toplo vabljeni na predstavitev knjige in pogovor z avtorico v Knjižnico ATL Radovljica


Janino ustvarjanje je ob izidu knjige novinarka 
Suzana P. Kovačič predstavila v Gorenjskem glasu >>> Janin šepet samotnih stezic

Z Jano se je v oddaji >>> Doživetja narave na Radiu Ognjišče pogovarjal voditelj Blaž Lesnik

O doživljanju narave, življenja, iskanju svobode, smisla, lepot in miru se je ob izidu knjige Jana razgovorila v pogovoru z Barbaro Gradič Oset na spletni strani PZS >>> Jana Remic napisala knjigo za vse, ki ljubijo gore in naravo.