Planinska založba s posebnimi ugodnostmi na 20. slovenskih dnevih knjige

Planinska založba PZS vas na jubilejnih slovenskih dnevih knjige pričakuje z vrsto sejemskih ugodnosti, že preverjeno zakladnico planinskih vodnikov, zemljevidov in leposlovja ter knjižnim darilom pri vsakem nakupu. Letos se srečamo na novi lokaciji - na Stritarjevi ulici v Ljubljani, ki od Prešernovega trga vodi proti Mestni hiši. Vabljeni, da nas obiščete vse do petka, 24. aprila 2015.
Planinska založba PZS na 20. slovenskih dnevih knjige v Ljubljani (foto Manca Čujež)
Na novi lokaciji pred Mestno hišo in na Stritarjevi ulici so se v ponedeljek, 20. aprila, začeli 20. slovenski dnevi knjige v Ljubljani. Dnevi potekajo pod geslom (Iz)berimo! in bodo vse do petka, 24. aprila, poleg tradicionalnega sejma postregli z branji, pogovori, nastopi in delavnicami. Knjižni sejem je odprt vsak dan od 10. do 20. ure.

Planinska zveza Slovenije se na knjižnem sejmu predstavlja z izdelki Planinske založbe in Planinskim vestnikom - le še prgišče nagrad (nahrbtnikov in pohodniških palic) čaka nove naročnike, zato velja pohiteti z odločitvijo, da najstarejša še izhajajoča slovenska revija postane tudi vaša spremljevalka na planinskih in dolinskih poteh.

Izdelke Planinske založbe PZS - vodnike, zemljevide in leposlovje - je mogoče kupiti po posebnih sejemskih cenah s popusti do 60 %. Da ne boste v dilemi, katere zemljevide že imate, vam predlagamo, da pred obiskom sejma preverite, kateri vam manjkajo oziroma so zastareli. Vrsta knjig je na voljo le za 3 €. Pri  vsakem nakupu prejmete knjižno darilo.


Posebne ugodnosti in knjižno darilo za kupce na stojnici Planinske založbe PZS (foto Manca Čujež)

Trojica planinskih vodnikov je na voljo po posebej ugodni ceni:
- Posavsko hribovje (Marjan Pergar) 4,99 € (redna cena: 21,70 €),
- Po gorah severovzhodne Slovenije (Milan Cilenšek in Viktorija Dabič s sodelavci) 4,99 € (redna cena: 21,70 €),
- Karavanke (Klemen Janša) 9,99 € (redna cena: 27,90 €).

Prednaročilo za vodnik Julijske Alpe: Skupini Mangarta in Jalovca Jožeta Draba se je končalo, bo pa novi vodnik po promocijski ceni na voljo na Planinski noči knjige v četrtek, 23. aprila, ko na sedežu PZS v Ljubljani v družbi avtorjev predstavimo še vodnik Gorazda Goriška Razširjena slovenska planinska pot, novembra 2014 izbran za najlepšo slovensko poljudno knjigo, ter se v pogovoru s člani uredniškega odbora Planinskega vestnika Vladimirjem Habjanom, Ireno Mušič Habjan, Dušanom Škodičem in Emilom Pevcem poklonimo 120-letnici najstarejše slovenske revije. Prisrčno vabljeni!

-----------------
Povezane novice:
Planinska noč knjige - na svetovni dan knjige 23. aprila
Razširjena slovenska planinska pot najlepša slovenska knjiga
Brez Planinskega vestnika ne bi bilo planinstva, kot je - zavednega, samozavestnega in dobrovoljnega