Planinska zveza Slovenije s posebnimi ugodnostmi na 30. slovenskem knjižnem sejmu

Planinska založba PZS vas tudi na jubilejnem knjižnem sejmu pričakuje z vrsto sejemskih ugodnosti, nekaj novostmi in že preverjeno zakladnico planinskih vodnikov, zemljevidov in leposlovja. Vabljeni, da nas v Cankarjevem domu v Ljubljani obiščete vse do nedelje, 30. novembra 2014, vstop je prost.
Prisrčno vabljeni na 30. slovenski knjižni sejem! (foto Manca Čujež)

Osrednji slovenski knjižni praznik vsako leto obišče več kot 35 tisoč ljubiteljev knjig in branja vseh generacij. Jubilejni 30. slovenski knjižni sejem je svoja vrata odprl v sredo, 26. novembra, vse do nedelje, 30. novembra, pa v knjižnem vrvežu najdete tudi stojnico Planinske založbe PZS – veselimo se vas v 2. preddverju Cankarjevega doma v Ljubljani (v bližini vhoda iz pasaže Maximarketa). Sejem je od srede do nedelje odprt od 9. do 20. ure, izjemoma in samo za vas v petek, 28. novembra, vse do 22. ure. Vstop je prost.

Planinska zveza Slovenije se na knjižnem sejmu predstavlja z izdelki Planinske založbe in Planinskim vestnikom. Vsak kupec se uvrsti v žrebanje za osebni komplet prve pomoči.

Izdelke Planinske založbe je mogoče kupiti po posebnih sejemskih cenah. Več knjig je na voljo le za 3 €.

Cene vseh zemljevidov Planinske založbe so znižane vsaj 20 %, nekatere 40 ali 60 %. Da ne boste v dilemi, katere že imate, vam predlagamo, da pred obiskom sejma preverite, kateri zemljevidi vam manjkajo oziroma so zastareli.

Vodnike Planinske založbe lahko kupite vsaj 20 % ceneje, posamezne tudi 40 ali 60 % ceneje.

Pravkar izdani vodnik Razširjena slovenska planinska pot je samo na sejmu na voljo z 20-odstotnim popustom, ob nakupu pa vam podarimo še zemljevid Posavsko hribovje: Boč-Bohor. (foto Manca Čujež)

Samo v času 30. slovenskega knjižnega sejma je trojica planinskih vodnikov na voljo po posebej ugodni ceni:
- Posavsko hribovje (Marjan Pergar) 4,99 € (redna cena: 21,70 €),
- Po gorah severovzhodne Slovenije (Milan Cilenšek in Viktorija Dabič s sodelavci) 4,99 € (redna cena: 21,70 €),
- Karavanke (Klemen Janša) 9,99 € (redna cena: 27,90 €).

Izbirni vodnik Razširjena slovenska planinska pot Gorazda Goriška, novost iz Planinske založbe, lahko samo na sejmu kupite z 20-odstotnim popustom (19,12 € namesto 23,90 €), hkrati pa vam podarimo zemljevid Posavsko hribovje: Boč-Bohor.

Pri vsakem nakupu nad 10 € vam podarimo knjigo, prav tako vas s knjigo nagradimo pri nakupu treh ali več koledarjev Nazaj v planinski raj za leto 2015.

Vsem novim naročnikom Planinskega vestnika za leto 2015 podarimo knjigo. Cena letne naročnine (12 številk) je 39 € oz. 29,25 € za člane PD (članom planinskih društev PZS nudimo 25 % popust pri sklenitvi letne naročnine).

Prisrčno vabljeni na 30. slovenski knjižni sejem!