Koledar PZS Planinska doživetja 2014

O koledarjih je bilo že veliko povedanega, pa vendar ne bo odveč, če spomnimo, da PZS že vrsto let izdaja odlične stenske koledarje.
Tudi za leto 2014 je pripravila čudovit koledar, ki ga odlikujejo vrhunske fotografije z motivi iz slovenskega planinskega sveta, trimesečna opremljenost, označene lunine mene in možnost dotiska. Koledar 2014, ki smo ga poimenovali Planinska doživetja, si lahko ogledate na spletni strani PZS.

V želji, približati se našim zvestim naročnikom koledarjev, smo poskrbeli, da lahko v letošnjem letu kupite koledarje PZS tudi v knjigarnah Mladinske knjige in Felixa po celi Sloveniji ter še nekaterih drugih prodajnih mestih. Kar povprašajte po njih in naj jih naročijo, če jih še niso ali pa so jim že pošli. Tudi planinska društva imajo možnost oskrbeti se z njimi.

Namig: Glede na to, da so postala podjetja v zadnjih letih racionalnejša pri nabavi koledarjev, so jih naši sorodniki, prijatelji, sodelavci, poslovni partnerji in stranke v zadnjih letih izredno veseli v času prihajajočih prazničnih dni. Presenetimo jih.

Planinska zveza Slovenije