Večeri kulture in gorništva v Geonavtiki, Kamniku, Domžalah in na Koroškem

Vabimo vas na nekaj zanimivih predstavitev knjig, pogovorov in na gorniški večer (danes in v četrtek). Z vami bodo Tone Škarja, Vladimir Habjan in Luka Lindič.
1. Planinsko društvo Domžale in Knjižnica Domžale vas vabita na GORNIŠKI VEČER z Lukom Lindičem: OPRIMEK!?
Gorniški večer bo danes, 4. oktobra, ob 18. uri, v Knjižnici Domžale, Cesta talcev 4 v Domžalah.Vstopnine ni.
Več o gostu.

2. Če ste ljubitelji gora, uživate v naravi in radi prisluhnete zanimivim zgodbam, vas vabimo, da se danes, 4. oktobra, ob 19. uri pridružite v Matični knjižnici Kamnik, kjer bo gost Vladimir Habjan predstavil svojo knjigo Čez rob. Knjigo, leposlovni prvenec, je avtor posvetil spominu treh prijateljev, alpinistov in gorskih reševalcev. Beseda bo tekla tudi o reševanju v gorah, o bližajočih obletnicah Gorske reševalne službe Kamnik in Gorske reševalne službe Slovenije, njenem poslanstvu ... V pogovoru bodo poleg avtorja knjige sodelovali še: Irena Mušič Habjan, dr. France Malešič in Marinka Mošnik, ki bo pogovor tudi vodila.

3. Knjigarna in kavarna Geonavtik vas v sodelovanju z Planinsko zvezo Slovenije vabita na predstavitev najobsežnejšega dela našega uglednega alpinističnega veljaka Toneta Škarje - Po svoji sledi.
Pridružite se predstavitvi in zanimivemu večeru danes, 4. oktobra, ob 20. uri v kavarni Geonavtik, Kongresni trg 1 v središču Ljubljane, ko bo gost večera Tone Škarja ob diapozitivih predstavil svojo zgodbo, saj je bil venomer prisoten pri vseh pomembnih dogodkih, zraven pa je ves čas vedno hodil povsem po svoji poti.

4. Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem (Na gradu 1, Ravne na Koroskem) vas v četrtek, 6. oktobra, ob 18. uri vabi na KOROŠKI KULTURNI MOZAIK z gostom Tonetom Škarjo, ki bo spregovoril v sliki in besedi o svojih vzponih, zgodbi, doživetjih in knjigi Po svoji sledi.

Lepo povabljeni!