Nova spletna Planinska trgovina

Planinska trgovina PZS je pravi naslov za nakup planinskega zemljevida, planinskega ali plezalnega vodnika, strokovnih in leposlovnih del s področja gorništva ali manjših pripomočkov za v nahrbtnik. To in še kaj več je zdaj na dosegu roke v novi, sodobni in uporabniku prijazni spletni Planinski trgovini.
V Planinski trgovini PZS najdete širok nabor planinskih zemljevidov in različne planinske literature. Večino prodajnega programa prihaja iz naše hiše. Zemljevide, vodnike ter strokovno in leposlovno literaturo pripravlja Planinska založba PZS. Zdaj tudi na spletnem naslovu

Unovčite članski popust
Člani s plačano članarino za tekoče leto ste pri nakupu posameznih edicij, ki jo je izdala PZS (razen koledarja PZS) upravičeni do 20 % popust. Strokovni kadri PZS pa imajo pri nakupih v Planinski trgovini kar 25 % popust. Popust se obračuna avtomatsko, saj sistem primerja vaše podatke s podatki iz centralne evidence članstva.

Enostavno plačilo in dostava
Možnih je več načinov plačila: po povzetju, po predračunu, z različnimi kreditnimi ali predplačniškimi karticami ter s PayPal-om. Kurirsko službo izberete sami - na voljo je storitev Pošte Slovenija ali GLS. Naročeno blago pa lahko prevzamete tudi osebno v Planinski trgovini PZS v Ljubljani.

Vedno aktualni planinski zemljevidi
Ob sodelovanju z Geodetskim inštitutom in Geodetsko družbo izdajamo planinske zemljevide slovenskega alpskega in hribovitega sveta v merilih 1 :25.000 in 1 :50.000. Kakovosten vir zajema podatkov predstavljata Kataster planinskih poti Planinski geografski informacijski sistem, katera redno ažuriramo.

Z vodnikom na pot
Pester program izbirnih in enciklopedičnih planinskih in plezalnih vodnikov poskrbi, da hitro najdete ideje za vaš naslednji gorski ali plezalni podvig. Pisci vodnikov so prekaljeni gorski poznavalci, ugledni recenzenti in uredniki pa so še dodaten garant, da so opisi poti in spremljajoči podatki zares točni in aktualni.Manjši pripomočki za v nahrbtnik
Varnejšega, udobnega in kvalitetnega obiskovanja gora ni brez določenih manjših pripomočkov. Prva pomoč, kompas, spalna rjuha, planinski dnevniki in še kaj.

Planinstvo v dolini
Da na gore ne pozabimo v dolini poskrbijo številna leposlovna dela in mesečnik Planinski vestnik. Zanimive zgodbe so z nami delili številni zaljubljenci v stene in gore - trenutno lahko berete spomine in zgodbe izpod peresa Rada Kočevarja, Joža Miheliča, Vladimirja Habjana, Dušana Škodiča in Rafaela Terpina. Otroška ušesa pa polnijo zgodbe in pravljice Kristine Menih, Anke Rudolf in Stanke Klakočer.

Obiščite Planinsko trgovino,
preverite naše police in izberite!