Sejem na zraku z akcijsko ponudbo planinske literature

Priljubljeni Sejem na zraku – ki je bil bržkone prva kulturna prireditev v živo po preklicu epidemije – se vrača. Planinsko literaturo, vodnike in leposlovna dela, bomo po sejemskih cenah predstavljali in ponujali tudi mi. Istih ugodnosti bodo dela deležna tudi v naši spletni trgovini. Vabljeni k obisku!

Knjižni sejem

Sejem na zraku

park Zvezda, Ljubljana - med 19. in 21. junijem,
petek in nedelja med 10. in 20. uro, sobota med 10. in 22. uro.

V času Sejma na zraku bosta v središču Ljubljane potekala tudi dva festivala:

  • Poletna muzejska noč (sobota),
  • Praznik glasbe (nedelja)

Pred poletjem bomo v središču mesta razprostrli stojnice in mize, obložene z najboljšim, kar vam slovenski založniki lahko ponudijo.

Priljubljeni Sejem na zraku se vrača. V sodelovanju s številnimi založbami bo tokrat potekal na tradicionalni in priljubljeni lokaciji v središču prestolnice, v parku Zvezda.

Knjige bodo predstavljali in ponujali številni založniki, ki so za sejem pripravili poseben izbor knjig, med njimi tudi knjižne novosti, s sejemskimi popusti. Vse sejemske dni bodo na sejmu prisotni tudi številni avtorji in avtorice, ki bodo podpisovali knjige.

Pridi, kupi knjigo, pozdravi in podpri slovenske založnike!
#sejemnazraku #kupiknjigo


Tudi Planinska založba PZS sejmuje na zraku, kjer se bo predstavila s sejemsko znižanimi knjižnimi deli - planinski in plezalni vodniki ter leposlovnimi deli. Če pa vas vabijo hribi, si željeno čtivo, po sejemskih cenah, naročite kar na dom. Pokukajte v našo spletno trgovino in izberite ...


PLANINSKI VODNIK,


PLEZALNI VODNIK,


LEPOSLOVNO DELO
 ali