Še kar brez idej za božično-novoletna obdarovanja?

Če ste ali če niste - za vas, za nas, za njih, za njo in za njega imamo pripravljenih nekaj takšnih in drugačnih knjižic in zemljevidov, ki jih je vesela vsaka planinska duša – tudi najmlajša.
Lovilec prahu ... predmet lične izdelave in videza, brez večje uporabne vsebine.

Kako obdarovati hribovsko dušo? Parfuma ne rabi, gojzarje si kupuje sama, nahrbtnik je dobila od mame, čelna svetilka še tudi kar dela. Ampak planinska literatura, ta je pa vedno dobrodošla! Knjig in zemljevidov pa nikakor ne moremo enačiti z lovilci prahu, sploh, če nam omogočijo odkrivanje novih planinskih doživetij.

V duhu zgornje definicije in njej sledeče trditve vam z ugodnim popustom ponujamo sledeče:

Pravljično zabavni spomin namenite lahko najmlajšim, čeprav radi prebiramo zgodbe in se igramo tudi starejši. Pravljične so dogodivščine gamska Vilija in gorskih rožic, s Planinskim zabavnikom in Spominom s planin pa se lahko skupaj z vašimi planinskimi nadobudneži zabavate ob večerih doma, v planinski koči ali šotoru.

  Za 20,90 € (redna cena 29,70 €) dobite:
   
   
V nahrbtnik (mladih) planincev sodi tudi prva pomoč - sploh na izletih, ko zbiramo žige v dnevnik s Slovenske planinske poti. Med malico ali čakanjem na večerjo v koči ali doma, pa se lahko mlajši najstniki zaposlijo s Planinskim zabavnikom 2.

Za 20,90 € (redna cena 29,70 €) dobite:
   
   
Zaobljena temena posavskih gora so privlačna v vseh letnih časih. Lisca s svojo okolico je že dolga stoletja poznana po svojih naravnih lepotah in rastiščih pestrega gorskega cvetja. Nič drugače ni na preostalih pobočjih Posavskega hribovja med Bočem in Bohorjem. Le kdo ne pozna Velikonočnice ali Bohorskih slapov? Ne poznate? Spoznajte skupaj z ostalimi potmi Posavskega hribovja.

Za 14,90 € (redna cena 21,20 €) dobite:
   
   
Med Preddvorom in Košuto ne manjka razglednih vršacev in sončnih planin. Kraljuje jim mogočen Storžič z vitkim grebenom Košute ob strani. Mnogo je cerkvic in drugih pohodniških ciljev nad Preddvorom. Lepih poti, prijaznih planinskih koč in planšarij pa na celi poti toliko, da lahko planinski dnevnik hitro napolnimo z žigi in doživetji.

Za 13,90 € (redna cena 19,20 €) dobite:
   
   

Ne pustite se ujeti lovilcem prahu. Raje se jim izognite z obiskom Planinske trgovine v Ljubljani oz. s kukanjem v spletno Planinsko trgovino PZS. Če vam tudi to ne bo dovolj, pa nas brez odlašanja pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 18 93. Praznična ponudba velja do vključno nedelje, 5. januarja 2020.