Izdelek meseca - vodnik Škofjeloško in Cerkljansko hribovje

Med 15. julijem in 15. avgustom 2021 smo za vas pripravili naslednji izdelek meseca: Vodnik Škofjeloško in Cerkljansko hribovje. V tem času vam je na voljo s 50-odstotnim popustom, in sicer po ceni 7,45 €. Vabljeni k ugodnemu nakupu!
V vodniku Škofjeloško in Cerkljansko hribovje najdete opise opise vrhov, dostopov in planinskih koč obravnavanega območja. Predstavljene so tudi obhodnice, podanih je več predlogov za izlete in ture, prečenja in krožnih poti.

 
Prednost Škofjeloškega in Cerkljanskega hribovja, obe hribovji sodita v predgorje Alp, je prav v tem, da ju lahko obiskujemo v vseh letnih časih. Spomladi se bomo veselili prvih ozelenelih dreves, znanilcev pomladi, in čudovitega cvetja, poleti nam bodo gozdovi nudili prijetno senco, na travnikih nas bo pozdravljalo petje čričkov, občudovali bomo cvetje in pisane metulje. Jeseni nas bodo prevzele škrlatne barve gozdnega listja, tudi pozimi pa so poti uhojene, odprte pa številne tople koče in gostišča.
Hribi in doline med Škofjo Loko, Cerknim, Žirem in Rovtami so primerna tudi za turno kolesarjenje. Kar nekaj poti poteka po asvaltnih in gozdnih cestah z malo prometa in so tako odlične za odkrivanje lepot Škofjeloškega in Cerkljanskega hribovja na kolesu.


CENA: med 15. julijem in 15. avgustom s 50-odstotnim popustom - za 7,45 €* (redna cena 14,90 €). 

*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.