Nagradna igra PZS, plezaj s Tomom Česnom

Planinska zveza Slovenije tudi letos objavlja Nagradno igro PZS, plezaj s Tomom Česnom, v kateri z nakupom izdelka Planinske trgovine PZS do 30. novembra 2013 sodelujete v žrebu za nagrade, ki jih podarja Planinska zveza Slovenije. Glavna nagrada: vzpon po Slovenski smeri Triglavske severne stene z gorskim vodnikom Tomom Česnom. Vabljeni!
SPLOŠNI POGOJI

Planinska zveza Slovenije objavlja Nagradno igro PZS, plezaj s Tomom Česnom. Med sodelujoče bo z žrebom razdelila naslednje nagrade:

1. vzpon po Slovenski smeri Triglavske severne stene z gorskim vodnikom Tomom Česnom,
2. nočitev za dve osebi v planinski koči,
3. spalno rjuho,
4. komplet prve pomoči,
5. majico PZS.

POGOJI SODELOVANJA

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki bodo v času od 11. septembra do 30. novembra 2013 v Planinski trgovini PZS opravile nakup in izpolnile nagradni kupon:
    - v ponedeljek od 9. do 15. ure,
    - v sredo od 9. do 17. ure,
    - v četrtek od 9. do 15. ure,
    - v petek od 9. do 13. ure
     (odmor za malico: 10.30-11.00).

V nagradni igri lahko vsak sodeluje večkrat, vsakič pa je treba opraviti nakup in izpolniti kupon. Za nakup štejejo tudi izdelki, ki se prodajajo s 60 % popustom!

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje organizatorju uporabo svojih osebnih podatkov. Osebni podatki udeležencev se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Udeleženec dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo in pošiljanje propagandnega gradiva in informacij o aktivnostih Planinske zveze Slovenije (največ 2 x mesečno prek e-pošte ali sms sporočila). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani, obdeluje in uporablja do pisnega preklica udeleženca nagradne igre.
Nagrajenec mora pred prevzemom nagrade sporočiti davčno številko, ki jo organizator potrebuje za plačilo akontacije dohodnine.
Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo imena, priimka in kraja bivanja v spletnih medijih PZS.

REZULTATI ŽREBANJA

Žrebanje bo 5. decembra 2013, ko bo tričlanska komisija v prostorih Planinske zveze Slovenije, Dvorakova 9, Ljubljana, izžrebala pet nagrajencev. Rezultati žrebanja bodo objavljeni v spletnih medijih PZS.
Dobitniki prejmejo sporočilo o nagradi oziroma nagrade po pošti v roku tedna dni po objavi rezultatov žrebanja. Dobitnik 1. nagrade mora izkoristiti nagrado do konca septembra 2014, dobitnik 2. nagrade pa do 31. avgusta 2014.

Vabljeni k sodelovanju in odlični možnosti, da se z gorskim vodnikom Tomom Česnom podate v osrčje Triglavske severne stene!

Planinska zveza Slovenije

-----------------------------------------------------
Povezana novica:
Oglejte si, kako je lanskoletna prvonagrajenka plezala s Tomom Česnom!