Izdelek tedna - Varneje po feratah in Vodnik po dolomitskih feratah

V tednu od 22. do 29. septembra 2011 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: vodnik VARNEJE PO FERATAH IN VODNIK PO DOLOMITSKIH FERATAH. V času tega tedna lahko izdelek kupite s 25-odstotnim popustom.
Peti izdelek tedna nas vabi na ferate in v Dolomite
V prvem delu vodnika nam avtor opiše, kje si lahko pridobimo nekaj osnovnega znanja o hoji in plezanju po zavarovanih plezalnih poteh. V nadaljevanju nas seznani s pojmi, s katerimi se srečujemo v širši mreži zavarovanih plezalnih poti pri nas in na tujem. Opiše, kaj pomeni razvrstitev planinskih poti na lahko, zahtevno in zelo zahtevno zavarovano pot. Kako in kje začeti v dolomitskih feratah, varnostni vidiki (koliko gorniškega znanja in telesne pripravljenosti je potrebno, kako postopati v primeru, če nas zagrne ali obda megla, kje vse na zavarovanih planinskih ali plezalnih poteh prežijo posredne nevarnosti in nevšečnosti ...).

V drugem delu pa je odličen vodnik po feratah v Dolomitih.

Cena: V času 22. do 29. septembra 2011 lahko knjigo kupite po akcijski, 25 % nižji ceni: 16,28* EUR (redna cena: 21,70 EUR).
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

INFORMACIJE in NAROČILA:
Planinska zveza Slovenije, Planinska založba,
- preko telefona: 01 / 43 45 684 v času uradnih ur ali faksa: 01 / 43 45 691,
- e-naročila: planinska.zalozba@pzs.si (v zadevi navedite 'Knjiga tedna - VARNEJE PO FERATAH').

Knjigo pa lahko kupite tudi v sami Planinski založbi PZS, Dvorakova 9, Ljubljana, v času uradnih ur; ali pa v Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani.

Želimo vam prijetno branje in srečno, varno pot na vseh vaših potepih, plezanjih.

Vabljeni seveda, da se sprehodite tudi skozi ostalo bogato ponudbo Planinske založbe PZS in poiščete zase ali prijatelje primeren planinski zemljevid, leposlovno knjigo, priročnik, najnovejši planinski vodniki itd.

PLANINSKA ZALOŽBA PZS